SaSA:n Liina Laine neljäs Compak Sportingin MM-kisoissa Etelä-Afrikan Gun Valleyssa

28.8.2022

Liina Laine Etelä-Afrikassa

SaSA:n Liina Laine sijoittui Compak Sportingin MM-kisoissa naisten sarjan neljänneksi uudella ennätyksellään 184/200.

Hieno neljäs ja viimeinen kisapäivä tuotti Laineelle hyvät sarjat 24/25 ja 25/25. Sijoitus nousi kohti mitaleita, mutta pronssille ampunut Ranskan Marine Divaret ampui myös viimeisen sarjansa 25/25 ja piti paikkansa kolmantena. Divaret sai lopputulokseksi 186/200 eli voitti Laineen kahdella kiekolla.

Naisten sarjan voiton vei Italian Carla Flammini loistavalla tuloksella 192/200. Toiseksi tuli Espanjan Beatriz Laparra Cuenca 190/200 tuloksellaan.

Toinen Suomea edustanut nainen oli Johanna Huotari, joka ampui tuloksen 175/200 ja sijoitus oli 10. Naisten sarjassa oli 30 ampujaa.

Laine kertoi olevansa tosi tyytyväinen nousujohteisesti edenneeseen kilpailuunsa sekä erityisesti omaan ennätyksensä. MM-kisat olivat kauden päätavoitteeni ja on hieno päättää kisakausi niissä hyvään tulokseen.

Aiemmin kesällä Laine oli jo ampunut 7 Suomen mestaruutta ja EM-hopean, joten kautta voi pitää erittäin onnistuneena.