Suomisport

Suomisport on digipalvelu liikkujille, urheiluseuroille ja lajiliitoille. Yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut, mitkä helpottavat liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkea. Suomisportilla hoidetaan mm. jäsenmaksut, Urheiluampuja-lehden postitus, lisenssimaksut, tapahtumat, ryhmien välinen viestintä. Linkistä lisää tietoa Suomisportista.

Vaikka olisit jo rekisteröitynyt Urheiluampuja-lehden mukana tulleiden ohjeiden mukaan, täytyy Sportti-id vielä linkata seuraan alla olevasta linkistä. (Ohje on muutettu, alunperin annettu tieto siitä, että lehden ohjeiden mukainen rekisteröinti olisi riittävä, oli virheellinen. Pahoittelen.)

 

Klikkaa oman jäsenluokkasi linkkiä, niin pääset luomaan Sportti-id:n ja liittämään sen SaSAan:

Aikuisjäsen

Nuori (alle 20-vuotias jäsen) Alle 13-vuotiaan Suomisport rekisteröinti on huoltajan tehtävä.

Ainaisjäsen (Jäsen, jolle hallitus on myöntänyt ainaisjäsenyyden)

Linkki ohjaa kirjautumaan/rekisteröitymään Suomisporttiin.

Kirjaudu/rekisteröidy tilaamalla kertakirjautumiskoodi joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. HUOM! Tilaa koodi siihen sähköpostiin tai puhelinnumeroon, jotka olet lisännyt tiliisi kirjautumistiedoiksi.
Voit hakea jäsenyytta itsellesi tai huollettavallesi, kenet on jo liitetty tiliisi tai huollettavallesi, joka ei vielä ole palvelussa tai liitettynä tiliisi.

 

 

Rekisteröinnin jälkeen seura käsittelee pyyntösi. Helpoiten jäsenyytesi löytyy Suomisportin mobiilisovelluksesta kohdasta "Jäsenyydet".

Lisätietoja jäsenkirjurilta Eeva Kyrönlahti, eevak575@gmail.com, puh. 0504867950