Liina Laineelle hopeaa compakin SM-kisoissa

21.7.2020

Pietarsaaressa ammuttiin 18.-19.7. compak sportingin SM-kilpailut aurinkoisessa säässä. Salon Seudun Ampujia edusti kolme urheilijaa (Liina Laine – sarja N, Ville Määttänen – sarja Y ja Marko Laine – sarja Y). Parhaiten menestyi Liina Laine, joka ampui naisten sarjassa SM-hopeaa tuloksella 167. Voiton vei tällä kertaa SSG:n Wilhelmina Wadstein tuloksella 177 ja kolmas oli OMAS:n Johanna Huotari tuloksella 153. Naisten sarjassa oli 13 ampujaa.

Yleisessä Ville Määttänen sijoittui 23. sijalle tuloksellaan 175. Marko Laineen sijoitus oli 47. tuloksella 167. Voittajaksi yleisessä ampui SSG:n Roope Tapper tuloksella 189. Yleisessä sarjassa ampujia oli 103.

Salon Seudun Ampujien joukkue (Laine, Määttänen, Laine) sijoittui 13. sijalle 28 joukkueen kilpailussa.