Ikämiesten ja -naisten SM-kisat: SaSA:lle 3 mestaruutta ensimmäisenä kisapäivänä

21.8.2021

Ikämiesten ja -naisten SM-kisat: SaSA:n ensimmäisen päivän saldo 3 mestaruutta. Avajaispäivänä ohjelmassa oli 60 ls makuuammunta ja mestaruuteen ylsivät M50 sarjassa Tero Hovila, 611.9 ja N60 sarjassa Eeva Kyrönlahti, 595.8.

Lisäksi SaSA:n Y50 joukkue Markku Haklin, Tero Hovila ja Ilkka Ratamo voitti mestaruuden tuloksella 1818.5 ennen Myllykosken Ampujia, 1806.4.

Kisat jatkuivat sunnuntaina asentokilpailuilla ja mitaliketju SaSA:n ampujien osalta jatkui. Tero Hovila voitti ylimoimaisesti M50 sarjan 3 x 20 ls mestaruuden tuloksella 572 Ilkka Ratamon ollessa toinen tuloksella 546.

M60 sarjassa Veikko Laine saavutti pronssia ja Eeva Kyrönlahti N60 sarjassa hopeaa.

SaSA:n Y50 sarjan 3 x 20 ls joukkue Markku Haklin, Tero Hovila, Ilkka Ratamo voitti mestaruuden tuloksella 1648.
Ja vielä, SaSA:n Y70 2 x 30 ls joukkue Ihalainen, Novari. Piispanen sijoittui pronssille.