Swedish Cup 2020

Kaikki tulokset

Perjantai 3.1

Perjantaina ammuttiin Swedish Cupin kolmesta kilpailupäivästä ensimmäinen. Ison kansainvälisen kilpailun tuoma jännitys näkyi ensimmäistä kertaa ulkomailla kilpailevien sasalaisten kasvoilta. Päivän neljännessä ja viidennessä erässä ammuttiin kansainvälisen sarjajaon mukaan tyttöjen sarja joka vastaa kotimaista N20 sarjaa. Kilpailujen todennäköisesti nuorin ampuja Helmi Pietinalho suoriutui hyvin ollen 111. tuloksella 566,0. Anni Suominen oli 107. tuloksella 579,1. Mira Terkola oli 60. hyvällä tuloksella 603,5 ja Minea Terkola 28. omalla ja uudella seuraennätyksellä 613,1. Mainitsemisen arvoista lienee että Minea oli myös tyttöjen sarjassa kolmanneksi paras suomalainen.

Illan kuudennessa ja viimeisessä erässä irti päästettiin naisampujat, joita sasalaisista edustivat Julia Rannikko ja Tiina Kontinen. Julia ampui hyvän tuloksen 617,8, ja oli 21. ja Tiina oli 59. tuloksella 581,8.

Päivä meni siis kaikinpuolin hyvin, huolimatta ajoittain aika kovastakin jännittämisestä niin ampujien kuin taustajoukkojenkin osalta ja toiseen kilpailupäivään lähteminen on helpompaa.

JT

3.1.2020

Lauantai 4.1

Lauantaina ammuttiin Swedish Cupin toinen kisapäivä ja hyvin menneen ensimmäisen päivän tuottamat paineet näkyi hieman lisääntyneenä jännityksenä. Lisäksi aikainen alkamisajankohta varmaan vaikutti myös tulostasoon. Kaikki sasalaiset pääsivät tekemään suorituksensa aamun ensimmäisissä erissä.

Mira Terkola vastasi tyttöjen sarja parhaasta sasalaistuloksesta ollen 71. tuloksella 598,9. Minea Terkola oli 77. tloksella 598,2. Helmi Pietinalho ampui hyvän tuloksen 584,7 ja sijoitus oli 104. Anni Suominen oli 113. tuloksella 573,0.

Naistensarjassa omaa ensimmäisen päivän tulostaan huimasti(0,1 pistettä) parantanut Julia Rannikko oli hienosti 14. tuloksella 617,9 ja Tiina Kontinen oli 62. tuloksella 578,2.

5.1.2020

JT

Sunnuntai 5.1

Sunnuntaihin ja kolmanteen kisapäivään lähdettiin jo hieman raskaasta kisareissusta väsyneinä mutta kuitenkin innokkaina ja odottavaisina. Onneksi erityisesti nuoret ampujamme ampuivat vasta iltapäivän erässä.

Nuorten sasalaisten parhaasta tuloksesta vastasi lauantain tapaan Mira Terkola joka oli tyttöjen sarjassa 51. omalla kisaennätyksellään 606,8. Minea Terkola oli 72. tuloksella 600,1. Anni Suominen oli 111. tuloksella 573,3 ja Helmi Pietinalho oli 113. tuloksella 559,1.

Aamun erissä ammutuissa naistensarjoissa hyviä suorituksia jatkoi Julia Rannikko tuloksella 619,4 joka oikeutti 16. sijaan. Tiina Kontinen oli 64. tuloksella 566,9.

Kaiken kaikkiaan vaikka kisamatka oli pitkä ja osin raskas niin tunnelma kotimatkalla on leppoisa ja tyytyväinen. Ensi vuoden reissusta on jo keskusteltu ja jotain suunnitelmiakin tehty. Matkaseura on ollut mukavaa ja muutenkin kaikin puolin hauska reissu.